П`ятниця, 19.04.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Вчимося читати (Шелестова Людмила)


   НОВИЙ САЙТ!

   https://www.shelestova.com.ua/


Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 4 » Інноватика в сучасній освіті
00:01
Інноватика в сучасній освіті

18 жовтня 2011 року об 11:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський відкрив ІІІ Національну виставку-презентацію «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ».

В урочистому відкритті виставки також взяли участь Василь Мадзігон, Перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України, Світлана Рудько, начальник Головного управління освіти і науки міста Києва Віра Горюнова, директор компанії «Виставковий Світ», Віталій Сокол, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ»  та інші. Вони привітали учасників, зазначивши, що виставка є однією з найголовніших подій у житті освітян.

В межах цієї виставки проходив конкурс освітніх інновацій за різними номінаціями. На конкурс в номінації «Інновації в дошкільному навчальному закладі» було представлено навчально-розвивальний посібник Л.В.Шелестової «Вчимося читати» для дітей 5 – 7 років у двох частинах. За результатами конкурсу Людмила Шелестова, старший науковий співробітник лабораторії дошкільного виховання Інституту проблем виховання НАПН України, кандидат педагогічних наук нагороджена почесним дипломом за активну участь у розробці та впровадженні освітніх інновацій.

Переглядів: 521 | Додав: Shelestova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Оптові ціни

Вчимося Читати 1,2:
від 10 шт. 180 грн/шт.
від 20 шт. 178 грн/шт.
від 30 шт. 175 грн/шт.
від 40 шт. 173 грн/шт.
від 50 шт. 170 грн/шт.

Ми на Facebook
Організація свят

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz