П`ятниця, 29.03.2024, 01:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Вчимося читати (Шелестова Людмила)


   НОВИЙ САЙТ!

   https://www.shelestova.com.ua/


Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 3 » Як вибрати новорічний подарунок для дитини
23:13
Як вибрати новорічний подарунок для дитини



Як вибрати новорічний подарунок для дитини

     Напередодні грудневих свят батьки атакують прилавки дитячих
магазинів у пошуках чудового, «чарівного» подарунка.

     Найкращий спосіб безпомилково порадувати свою дитину - це подарувати йому те, про що він мріє. Вивідати найпотаємніше бажання можна різними способами. Напишіть лист Дідусеві Морозу разом з дитиною. Якщо ж ваше дитя досить доросле, то запитайте у нього самі. Звичайно, в такому випадку момент сюрпризу може бути втрачений. Так що краще з'ясувати бажання обхідними шляхами. Сконцентруйте свою увагу на тому, біля яких вітрин в магазинах дитина найчастіше зупиняється.

     Чи варто в новорічному подарунку поєднувати корисне з приємним ? Більшість батьків робить малюкові такі подарунки, які в будь-якому випадку потрібно купити. Але перед тим, як придбати такий сюрприз, пригадайте себе в цьому віці. Розгорнувши красиву упаковку, ви могли виявити там, наприклад, дитячий шампунь. Згадали свої відчуття? Так, не дуже-то було і приємно. Чекаєш чогось казкового, незвичайного, а там простий шампунь.

     Дешево - не означає «погано». Для дитини будь-який подарунок цінний, незалежно від його вартості. Не обов'язково вишукувати дорогий подарунок. Якась розвиваюча гра, розмальовка, книга з улюбленими казковими героями, набір художника, меч, який світиться коштують недорого, а принесуть дитині багато радості. Бажано вибрати подарунок хорошої якості. Слід пам'ятати що вік дітей різний, тому подарунки теж повинні бути різні.

     Маленьким дітям віком до трьох років, звичайно, можна подарувати іграшку. Це може бути дитячий конструктор (зверніть увагу на вік і деталі), розвиваюча іграшка (пірамідка, кубики, пазли), м'яч з ручками, машинка, дівчинці - лялька. Також книга у вигляді іграшки - чудовий вибір.

     Дітям дорослішим (у віці п'яти - шести років) варто робити трохи інші подарунки. Для хлопчиків це вже можуть бути роботи, трансформери, машинки, конструктори «лего» або теж книга за віком. Дівчаткам в цьому віці можна вже подарувати ляльку, за якою вона буде доглядати, або ляльковий будиночок і коляску. Універсальним подарунком стане новорічний подарунок з цукерками.

     У віці шести – десяти років діти підростають і тягнуться до спілкування. Тому можна подарувати квитки на різні вистави: квиток до цирку чи театр на дитячий спектакль, похід в аквапарк або в дельфінарій. Не помилитеся, якщо подаруєте спортивне приладдя: роликові ковзани, лижі, скейт, футбольний м'яч.

     А якщо ваша дитина прагне до знань, можна подарувати мікроскоп або телескоп, набір юного хіміка чи лікаря. Чудовий подарунок - настільна гра у футбол або хокей. А дівчаток порадує набір для рукоділля, перша дитяча косметика, махровий халат, цікава книга.

     А діткам після десяти років вибирайте подарунки доросліші. Це може бути перший мобільний телефон або MP3-плеєр, модний одяг, золотий або срібний ланцюжок, поїздка на Різдво в дитячий табір.

     Отже, з подарунками визначилися. А тепер виникає питання - як все це подарувати ? Ну, звісно, дітям молодшого віку можна покласти під ялинку (нехай вірять у чудеса), а старшим – вручити за новорічним столом.

     Джерело: http://doshvozrast.ru/roditeli/roditelirekom13.htm



 



 



Переглядів: 582 | Додав: Shelestova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Оптові ціни

Вчимося Читати 1,2:
від 10 шт. 180 грн/шт.
від 20 шт. 178 грн/шт.
від 30 шт. 175 грн/шт.
від 40 шт. 173 грн/шт.
від 50 шт. 170 грн/шт.

Ми на Facebook
Організація свят

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz