Субота, 20.04.2024, 10:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Вчимося читати (Шелестова Людмила)


   НОВИЙ САЙТ!

   https://www.shelestova.com.ua/


Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 27 » Як виростити щасливу ​​людину
20:46
Як виростити щасливу ​​людину

Як виростити щасливу ​​людину

Зазвичай, дітям дошкільного віку властиве життєрадісний і піднесений настрій, оптимістичний погляд на життя. Вони дивляться на світ крізь «рожеві окуляри».

Дорослим не варто поспішати показати дитині всю сувору правду життя. Все має йти своєю чергою. Психіка малюка ще не готова до серйозних випробувань. Сильні психологічні навантаження, стреси можуть завдати великої шкоди його здоров'ю, призвести до розвитку у нього неврозів, так як дитина не навчилася ще (як дорослі) прийомам саморегуляції.

Тому батьки не повинні сваритися і лаятися в присутності дітей, залучати дитину в процес з’ясування відносин, пред’являти до дитини завищені вимоги, покладати на неї занадто велику відповідальність.

Навпаки, мами і тата повинні підтримувати життєрадісний настрій дітей. Поганий настрій може бути ознакою наявності якихось проблем у малюка. У цьому випадку потрібно поговорити з дитиною, з’ясувати причини його зневіри.

І ще треба з дитинства привчати дитину думати про хороше, про майбутні успіхи. Дорослі люди часто перебувають у пригніченому стані через те, що образ їх думок носить негативний характер. «Думайте про хороше, і ви , ймовірно, станете відчувати себе щасливими», - говорить Д. Стейнберг. Батькам треба самим слідувати цій пораді фахівця і навчати цього своїх дітей.

 

 

Джерело: http://adalin.mospsy.ru/l_03_00/l_03_039.shtml

 

Переглядів: 649 | Додав: Shelestova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Оптові ціни

Вчимося Читати 1,2:
від 10 шт. 180 грн/шт.
від 20 шт. 178 грн/шт.
від 30 шт. 175 грн/шт.
від 40 шт. 173 грн/шт.
від 50 шт. 170 грн/шт.

Ми на Facebook
Організація свят

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz