Субота, 27.04.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Вчимося читати (Шелестова Людмила)


   НОВИЙ САЙТ!

   https://www.shelestova.com.ua/


Форма входу

Головна » Архів матеріалів

    Ніби вчора був червень місяць і, здавалося, початок навчального року іще далеко. Проте вересень уже на порозі, і розпочалися традиційні серпневі настановчі семінари, конференції, наради. Першим став семінар у ДНЗ «Барвінок» Макарівської селищної ради Київської області. Саме у ході цього семінару 17 серпня 2016 року вихователі, методисти та завідувачі дошкільних навчальних закладів м. Макарова та Макарівського району із задоволенням ознайомилися із особливостями методики Л.В. Шелестової «Розвивальне читання для дошкільнят» і виявили бажання впроваджувати її у власну педагогічну діяльність. Підтримку ініціатив педагогів-дошкільників району висловили завідувач районним методичним кабінетом Матейчук Ольга Володимирівна та методист з дошкільної освіти Стернюк Тетяна Валентинівна.

... Читати далі »
Переглядів: 1036 | Додав: Shelestova | Дата: 18.08.2016 | Коментарі (0)

7 червня 2016 р. у ході науково-методичного семінару «Розвиток мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку: сучасні підходи», що пройшов у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка, було презентовано методику Людмили Шелестової, к.п.н., провідного наукового співробітника Інституту обдарованої дитини НАПН України, «Розвивальне читання» для дошкільнят.

Учасниками семінару були викладачі кафедри  теорії та методики дошкільної освіти, магістранти педагогічного факультету, які вже зовсім скоро прийдуть до дитячих садочків і почнуть здобувати професійний досвід. Вони виявили неабиякий інтерес до авторської методики навчання читання дітей дошкільного віку та готовність до її впровадження в дошкільних ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: Shelestova | Дата: 08.06.2016 | Коментарі (0)

26 травня 2016 р. за підтримки Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради (КВНЗ КОР) «Академія неперервної освіти», відділу дошкільної освіти кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти пройшов науково-практичний семінар «Сучасні підходи до розвитку мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку».

Серед учасників семінару — методисти регіональних методичних служб із питань дошкільної освіти районних державних адміністрацій, міських рад, управлінь освіти районних державних адміністрацій, управлінь освіти і науки міських рад.

Основним доповідачем була Шелестова Л.В., провідний науковий співробітник Інституту обдарованої дитини НАПН України, яка розповіла про використання методики «Розвивальне читання» у роботі з дітьми дошкільно ... Читати далі »

Переглядів: 863 | Додав: Shelestova | Дата: 27.05.2016 | Коментарі (0)

У дитсадках Павлограда, Тернівки та Павлоградського району на Дніпропетровщині запроваджено проект з навчання читання за моєю авторською методикою.

Під час творчих завдань малюки залюбки вивчають абетку. Ці літери — справжні непосиди: то стрибають з парашутом, то ховаються в кімнаті... «Розфарбуй літеру, що прилетіла до тебе на парашуті!», «Виліпи її з пластиліну», «Стань так, щоб ти був схожий на букву А», «Допоможи алігатору відшука ... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: Shelestova | Дата: 06.05.2016 | Коментарі (0)

08 квітня 2016 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти Миненок О.В. на базі Яготинського ДНЗ №4 «Пролісок» було проведено спільне засідання районних методичних об’єднань завідуючих і вихователів та творчої групи вихователів-​методистів дошкільних навчальних закладів на тему : «Розвивальне читання для дошкільнят». У роботі засідання взяла участь автор методики раннього читання кандидат педагогічних наук,  ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: Shelestova | Дата: 06.05.2016 | Коментарі (0)

Методика «Розвивальне читання» для дошкільнят викликає все більший інтерес у дітей, батьків та вихователів. Попрацювавши певний час із вихованцями за посібниками «Вчимося читати» і побачивши позитивні результати, педагоги прагнуть поділитися власним досвідом зі своїми колегами. Для цього організовують семінари та проводять відкриті заняття. Один із таких семінарів пройшов 21 лютого 2016 р. у ДНЗ № 8 «Барвінок» м. Павлограда Дніпропетровської обл. (Західний Донбас). Впровадження авторської методики навчання читання, яка розроблена Людмилою Шелестовою, канд. пед. наук, вченим Національної академії педагогічних наук України, у цьому регіоні здійснюється за підтримки народного депутата України А. В. Мартовицького. Пропонуємо вам ознайомитись із відеозаписом відкритого заняття.

Переглядів: 858 | Додав: Shelestova | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні відбувся семінар Л. Шелестової в м. Пирятині. Зібніцька Людмила Іванівна ,методист з питань дошкільної освіти Пирятинського відділу освіти, молоді та спорту та Тристан Анна Олександрівна, вихователь-методист ДНЗ № 3 «Берізка» м. Пирятин, залишили теплі слова подяки.

 

Переглядів: 781 | Додав: Shelestova | Дата: 17.02.2016 | Коментарі (0)

Не секрет, что всестороннее развитие личности начинается уже с детского сада. И очень важно, чтобы в этом возрасте у наших детей было максимальные возможности познавать мир. Поэтому я всегда поддерживаю педагогов, которые создают новые методики обучения детворы и тех педагогов, которые готовы внедрять их в своей работе.
В Павлограде, в школе №2 и детском саду №8, состоялись два обучающих семинара на тему: «Развивающее чтение для дошкольников», для педагогов дошкольных учебных учреждений Павлограда, Терновки, Першотравенска и Павлоградского района. Поделиться своим опытом развития чтения у детей 3-6 лет с нашими педагогами из Киева приехала автор уникальной методики Людмила Шелестова. Людмилу Владимировну знаю лично. Ее методика обучения малышей чтению проста и доступна, применяется педагогами Украины уже 17 лет. А самое главное, она нравится детям.
Рад, что смог помочь директорам, методистам и воспитателям наших детсадов получить дополнительные знания и на се ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: Shelestova | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (0)


 

 

102 5605 18Дошкільне дитинство – важливий етап у житті людини. І величезна відпові­да­ль­ність за виховання майбутнього покоління, за роз­виток повноцінних особистостей лежить не лише на родині, а й на працівниках дитячого садка.

Відповідно до вимог Базового компоненту дошкільно­ї освіти важливою умовою ефективності дошкільного вихован­ня є єдність виховного про­цесу з розвитком дитини, що полягає в орієн­тації на особистість, на її вікові й інди­відуальні особливості.

Мовленнєвий розвиток дитини є одним із важливих чинників ста­новлення о ... Читати далі »

Переглядів: 1652 | Додав: Shelestova | Дата: 05.09.2015 | Коментарі (0)

1 2 3 4 »
Оптові ціни

Вчимося Читати 1,2:
від 10 шт. 180 грн/шт.
від 20 шт. 178 грн/шт.
від 30 шт. 175 грн/шт.
від 40 шт. 173 грн/шт.
від 50 шт. 170 грн/шт.

Ми на Facebook
Організація свят

Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz